Payot

Dr. Nadia Payot, een russische dermatoloog, ontwikkelde het merk PAYOT. Zij was een van de eerste, die zich realiseerde dat als geest en lichaam in balans zijn, de innerlijke schoonheid van iedere vrouw beter tot haar recht komt.

Haar eerste instituut dat zij in 1927 in het hart van Parijs opende was een unieke plaats, geheel gewijd aan schoonheid. In de jaren vijftig en zestig heeft PAYOT vele grote filmsterren als cliënt, zoals bijvoorbeeld Rita Hayworth.

PAYOT groeide in de daaropvolgende decennia uit tot een instituut van internationale allure. Ook in Nederland komen steeds meer Payot salons en instituten. PAYOT is wereldwijd verkrijgbaar, om zo elke vrouw in staat te stellen een antwoord te vinden op haar specifieke wensen en zelf de weldadige werking van Payot te ondervinden.

Nadia Payot ontwikkelde een concept voor totale schoonheid, gebaseerd op de verbondenheid tussen lichaam en geest. Het concept van Nadia Payot wordt ook nu nog steeds gehanteerd bij de ontwikkeling van nieuwe cosmetica en schoonheidsbehandelingen. Omdat elke vrouw uniek is, biedt PAYOT voor elke vrouw dan ook een individuele behandeling met specifieke producten.

Een gouden ouwe is Pate Grise, waar generaties mee zijn opgegroeid, de basis bestaat uit klei en zwavel, het is hét product voor puistjes en de formule is nog steeds dezelfde.